Dit is het proces dat de koffie doorloopt voordat deze tot bij u in het bedrijf gedronken is. Al deze stappen worden met zorg en nauwkeurigheid door onze experten uitgevoerd zodat u optimaal kan genieten van de beste aroma’s in uw koffie.

Koffiebranderij Antwerpen

Cross Roast, aan de Oude Beurs nr. 28, vlakbij het Antwerpse Stadhuis, is een ambachtelijke microbranderij voor specialty coffees die haar klanten een unieke en totale koffiebeleving aanbiedt. Van het branden van speciaal geselecteerde koffiebonen tot en met het proeven van de verschillende aroma’s.

De koffiebranderij is gevestigd in een inspirerend pand uit de zestiende eeuw, midden in de historische binnenstad waar vroeger de traditionele Antwerpse gildes hun zetel hadden.

De unieke koffiebranderij Cross Roast wil een bijdrage leveren aan de steeds groeiende cultuur van het koffiebeleving. Een bijzondere service van Cross Roast bestaat erin dat zij voor bedrijven koffiecorners op maat installeert, uiteraard met zelf samengestelde en eigen gebrande specialty coffees.

Koffiebranderij

Cross Roast – een koffiebeleving op maat van uw bedrijf

Cross Roast nodigt bedrijven uit om kennis te maken met de mogelijke koffie-events die zij kunnen organiseren voor hun klanten en personeel. Uw klantenrelaties kunnen bij een bezoek aan de koffiebranderij kennismaken met een gans palet aan verse en ter plaatse gebrande koffiebonen.